چهارشنبه 05 اردیبهشت 1403

رشته نانوفناوری- نانومواد ، مقطع کارشناسی ارشد

دانشگاه علم و فرهنگ در رشته نانوفناوری- نانومواد در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد.

گروه نانوفناوری دانشگاه علم و فرهنگ با استفاده از توان تخصصی مجموعه های مرتبط با جهاد دانشگاهی و اساتید دانشگاه صنعتی شریف، به منظور پیشبرد پروژه‌های پژوهشی و تحصیلات تکمیلی افتخار یافته است که با اخذ مجوز از دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم در زیرمجموعه فنی و مهندسی رشته "نانوفناوری-نانومواد" در مقطع کارشناسی ارشد، فعالیت و رسالت خود را در حوزه پژوهشی و آموزشی نانوفناوری در سطح داخلی و همچنین بین الملل آغاز نماید.

باتوجه به اینکه دانشگاه علم و فرهنگ به عنوان دانشگاه برتر کارآفرین در شاخه‌های مختلف مهندسی فعال می‌باشد، لذا با تکیه بر توان بالقوه و بالفعل کشور در زمینه نانوفناوری، با ایجاد این رشته بستری مناسب جهت پرورش دانشجویان  و تامین آینده شغلی کم نظیر را نوید می دهد.