سه شنبه 04 اردیبهشت 1403

حضور استاد گروه مهندسی ایمنی دانشگاه علم و فرهنگ بعنوان سخنران کلیدی در وبینار بین المللی مدیریت ایمنی فرآیند

دوره بین المللی مدیریت ایمنی فرآیند (PSM) به سفارش کمیته جهانی نفت (WPC) با حضور متخصصین خبره این حوزه از کشورهای انگلستان، ایران و ایتالیا برگزار خواهد شد.

وبینار بین المللی مدیریت ایمنی فرآیند (PSM) به سفارش کمیته جهانی نفت (WPC) با همکاری اساتید خبره از کشورهای مختلف از جمله انگلستان، ایران و ایتالیا در تاریخ 9 مهرماه 1399 الی 11 مهرماه 1399 (30 سپتامبر 2020 الی 2 اکتبر 2020) برگزار خواهد شد. شایان ذکر است آقای دکتر عماد رعایایی رئیس سابق HSE شرکت ملی نفت ایران و استاد گروه مهندسی ایمنی دانشگاه علم و فرهنگ، بعنوان سخنران کلیدی و مدرس در این دوره حضور خواهند داشت. شرکت در این وبینار رایگان بوده و علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به لینک ثبت نام مراجعه نمایند.

🔰 *Process Safety Management +*🔰
📢This course is being organized by *Iran Oil Industry National Committee & Young Professionals Committee to WPC*. webinar on *30th Sep to 2nd Oct* entitled *Process Safety Management (PSM)*.
⭕ *Free Registration*

📝 *Registration Link:*