گزارشی از نشست تخصصی گروه عمران در تاریخ 15 مهرماه 1398

نشست تخصصی گروه عمران با موضوع معرفی سیستم های تاب آور لرزه ای برای ساختمانهای فولادی و پلها برگزار گردید

اين نشست در تاريخ 15 مهرماه 1398 به همت گروه مهندسی عمران دانشکده فنی مهندسی و در ادامه سلسله نشست های علمی گروه مهندسی عمران در سالن کاظمی آشتيانی با استقبال گسترده دانشگاهيان، محققين، دانشجويان مقاطع مختلف، و مهندسان سازه و زلزله برگزار شد.

در شروع اين نشست آقای دکتر رضوی به توضيح مختصری از مفهوم تاب آوری در مهندسی سازه و زلزله و لزوم به کار گيری آن در کشور و معرفی سخنران نشست ـ آقای دکتر نيکوکلام ـ پرداخت.

طی اين نشست سخنران مراسم آقای دکتر محمد تقی نيکوکلام فارغ التحصيل مقطع دکتری از دانشگاه تگزاس A&M عمدتا به ارائه نتايج تحقيقات گسترده خود در خصوص ارائه سيستم ابداعی جهت طرح و ساخت تاب آور پلها پرداخت و پس از آن به صورت گذرا ايده و ساز و کار سيستم پيشنهادی تاب آور جهت استفاده در قابهای خمشی فولادی را مطرح نمود.

اين نشست 2 ساعته با اهدای لوح تقدير توسط معاومت پژوهشی دانشگاه آقای دکتر آقابابایی و رياست دانشکده فنی مهندسی آقای دکتر طباطبائی قمی و عکس يادگاری حضار به پايان رسيد.